COACHING groepen. Begeleiding, workshops en coaching voor gezin, scholen en bedrijven.

gezin

gezin coaching

Elk gezin is een systeem waarbinnen bepaalde gewoonten, tradities en patronen zijn ontstaan waarbij ieder gezinslid zijn of haar eigen rol heeft.
Elk gedrag roept weer een bepaalde reactie / gedrag op van een ander gezinslid en heeft direct of indirect weer gevolgen voor de rest van het gezin.
Deze patronen in een gezin groeien langzaam en blijven vaak onbewust bestaan.

Omdat gezinsleden zelf deelnemen in het gezin is het niet altijd gemakkelijk om van een afstandje en met een frisse blik naar de eigen situatie te kijken.
Oorzaak en gevolg zijn niet altijd zonder meer duidelijk.

Individuele groei van een of meerdere gezinsleden kan worden bemoeilijkt door vaste reactiepatronen binnen het gezin.
Ook overige gezinsleden ontkomen dan vaak niet aan het veranderingsproces.

Gezinsbegeleiding kan een uitkomst bieden als ondersteuning in een groeibevorderend proces en bestaat uit enkele huisbezoeken waarin een vooraf bepaalde situatie (b.v. tijdens de maaltijd) al of niet met behulp van camera geobserveerd wordt. (Video interactie begeleiding, zie begrippenlijst)
De terugkoppeling van de beelden helpt bij het verkrijgen van inzicht en kan leiden tot een positieve verandering.


cursus: dit ben ik!

Worden wie je bent met Transactionele Analyse. (zie begrippenlijst)
Deze methode geeft je de kans om stevig aan je ontwikkeling te werken op een laagdrempelige manier.

De cursus bevat 10 tot 12 bijeenkomsten en is zowel individueel als voor kleine groepen geschikt (max. 6 pers.) Er zijn twee versies:
Volwassenen: "stil staan bij wat is en wat was, om te worden wie je ten diepste bent"
Twaalf bijeenkomsten van elk 2 uur. Totale kosten per persoon in een groep: € 1200,- Kosten bij individuele begeleiding: € 1440,- Kinderen: laagdrempelig en op speelse wijze over zichzelf leren: kunnen en mogen zijn wie ze in wezen zijn.
Tien bijeenkomsten van 1,5 uur. Totale kosten per persoon in een groep: € 800,- Kosten bij individuele begeleiding: € 950,-

workshop: 2day4u

workshop "today for you" eindhoven

Wil jij met jouw vrienden of vriendinnen, collega’s of familie, een onvergetelijke dag waarin je samen op een ontspannen en creatieve manier bij jezelf en bij elkaar stil kunt staan?

In deze workshop kom je onder begeleiding stap voor stap dichter bij je innerlijke kern. Aan het einde van de dag neem je een blijvende tastbare herinnering mee naar huis, bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijk en zelf gemaakt kunstwerk.

Je meldt je aan met een kleine groep (min. 4, max. 10 personen) en de reden waarom je deze workshop met elkaar wilt, bijvoorbeeld teambuilding, een verwendag of als verjaardagscadeau, etc.
Vooraf overleggen we je wensen waardoor de inhoud van die dag specifiek op jouw ideeën en op die van de deelnemers kan worden afgestemd.
We werken met visualisaties, metaforen, creatieve activiteiten en met diverse ontspanningsoefeningen waaronder mindfulness.

De workshop duurt van 10.00 u. tot 17.00 uur en afhankelijk van aantal deelnemers en wensen variëren de kosten tussen € 95,- en € 175,- p.p.